Πως να παραγγείλετε

 

Τρόποι Παραγγελίας και λειτουργίας του e-shop μας

 iolan eshop how to order

Εκδηλώστε ενδιαφέρον ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ:

Δύο είναι οι βασικοί τρόποι :

  1. Ηλεκτρονικά μέσω του e-shop μας: Το νέο μας e-shop σας παρέχει τη δυνατότητα να πλοηγηθείτε στις σελίδες των προϊόντων μας και να προσθέτετε στο καλάθι παραγγελίας τα προϊόντα και τις ποσότητες που σας ενδιαφέρουν ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΓΟΡΑΣ (λεπτομέρειες παρακάτω). 
  2. Μπορείτε εναλλακτικά να μας αποστείλετε την παραγγελία σας αναγράφοντας τα στοιχεία σας, κωδικούς και ποσότητες:
  • με e-mail στη διεύθυνση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
  • με FAX/Τηλέφωνο στο 210-2632194 / 210-2611402

Μετά την αποστολή της Παραγγελίας σας, η οποία ΔΕΝ έχει καμία δέσμευση αγοράς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα λάβετε την τελική αναλυτική οικονομική προσφορά της ΙωΛαν.

Ειδικότερα:

Τρόπος Λειτουργίας του e-shop e-iolan.gr:

Η Εταιρία μας κατασκευάζει και εμπορεύεται προϊόντα τόσο σε χοντρική όσο και σε λιανική πώληση. Οι τιμές που αναγράφονται στον παρόντα ιστότοπο (ή έρχονται αυτόματα στο πρώτο  email που θα λάβετε άμεσα) είναι απλά ενδεικτικές.

Η αποστολή ηλεκτρονικής παραγγελίας ΔΕΝ δεσμεύει ούτε τον πελάτη, ούτε το κατάστημα και αποτελεί, απλά, εκδήλωση ενδιαφέροντος του πελάτη για συγκεκριμένα προϊόντα και ποσότητες η οποία ΔΕΝ τον δεσμεύει για αγορά.

Το e-iolan.gr θα απαντήσει στην παραγγελία σας με ΝΕΑ αναλυτική οικονομική προσφορά στα αιτούμενα προϊόντα, οι τελικές τιμές των οποίων εξαρτώνται από το είδος της παραγγελίας και τις ποσότητες των προϊόντων.

Εάν, μετά την λήψη της τελικής μας οικονομικής προσφοράς, η οποία θα περιλαμβάνει το κόστος των προϊόντων και των μεταφορικών, συμφωνήσετε και  επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ θα εκτελεστεί η παραγγελία σας με τον συμφωνημένο μεταξύ μας τρόπο.

Η εταιρία μας θα κάνει ότι είναι δυνατό για να μείνετε ευχαριστημένοι ως πελάτες και να ψωνίσετε ξανά από εμάς, μια και στοχεύουμε στην ικανοποίηση του πελάτη.

Ευχαριστούμε,

e-iolan eshop

Βιοτεχνία Ειδών Κυνηγίου με προϊόντα ποιότητας
ΛΑΝΑΡΑΣ Ι. & ΥΙΟΙ
Κλυταιμνήστρας 34, Ίλιον, 13122
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Τηλέφωνο: 210 2632194
FAX:210 2611402

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries